Tiada alahan

Saya dah week 4. Saya pelik kenapa saya tiada mual, muntah. Biasa ibu mengandung akan muntah saya takde rasa macamtu. Sy fist time momi to be.

35 Balas

sy masa week 4 x rasa mual ke muntah lg sbb x sangka tgh pregnant,naik je week 6 terus mual2,makin week 7,8,9,10 ni makin kuat alahan,sampai x boleh tido..harap masuk trimester 2 nanti krg sikit alahan

Saya pun takde alahan sangat sis, takat mual2 manja 😂 tapi cepat sangat penat. Cuma masuk minggu 10, start muntah2 time malam and gastric. Saya pun 1st time mommy to be ni

sy mase tau pregnnt 6week okay je xde alahan apa² muntah pn xde..masuk je 8 week smpai 4 bulan muntah².. bau wNgi busuk xleh bau.. makan muntah minum air kosong ja bleh..

alhdllah Lau xdew alahan x semua sama mcm awak..sy alahan dari awal bln smpai lh nk bersalin,,3 kali mngdung mcm 2 lh nk mengadap tapi sbr jewlh demi zuriat suami🥴🥴

sy pun 1st mom-to-be. Ikut trimester kot sis. Mcm sy trimester 1 & ke-3 mual muntah teruk. X de selera mkn nasi. Trimester ke-2 mood mkn terusss. Haha 🤭😅

Samalah . saya sekarang dh nk masuk 20week . Xde muntah . Cuma sakit kepala je . Sebb makan ubat obimin . Sekarang dh tukar pada maltofel . Pening dh kurang .

Biasa? Ramai je orang pregnant takde alahan🤣 normal lah pembawakan lain2. Saya dah 2 kali pregnant ni, dua2 takde alahan, takde muntah2

untung sapa yg xde alahan..senang nk bt rutin harian..mkn pun lalu semua..sy alahan smp 7bln..smp paksa mkn..sbb xnk warded..takot..

saya tak ada jga sis rasa mngandung tak ada langsung alaham semua tak ada orang ckp baby boy...ye betul saya dapat baby boy

tgu lh 2nd tri sis.. kalau msih xde lgi alahan nah conrats xsemua mummys tidak mngalami alahan