Pregnant ke tak

Saya dah week 13, tapi taktahu lah, saya sorang je ke rasa mcm tak pregnant? Symptom saya just sakit area nipple je, the rest tkde pulak rasa sakit sakit. Ok eh kandungannya? Mcm mana nak trace yg baby ok ke tak membesar baik or tak? nak tunggu next checkup lambat lg, kita duk overthinking la hari2 🫠 haha

5 Balas

sy 13w sama la jadi overthinking alahan dh xrasa sgt perut pun rasa selesa je cuma pinggang je sakit kena tidur letak bantal bg senget...

7mo ago

haha samalah