Tips Utk Hamil?

Saya dah ttc 7 bulan. Doakan sy mommy2 😢 ntah kali ke berapa dah check upt. Sebelum period check upt, habis period check upt, lambat period check upt. Ntah ni kali ke berapa dah 😭 Doakan sy ya 😔😔😔 ada tips x utk hamil?

Tips Utk Hamil?
38 Balas

Cuba cari yg pandai berurut utk peranakan mana tau peranakan rendah kan mcm saya dulu.. Alhamdulilah setelah 7 tahun pernantian.. saya x miss urut setiap bulan selepas haid..

4y ago

Ye.. Masa cek 4 subuh x percaya naik 2 line.. sampai tampar muka sendiri.. siangnya pergi beli clear blue same gak +ve.. msh rase x caye.. petang kawan sugest hospital.. tgk result hospital baru percaya..

Saya consume madu ajaib wawa zainal . Alhamdulillah setelah tunggu hampir 3 tahun . Sepupu saya yg 4 tahun pun try alhamdulillah dah ada rezeki

Cuba jus buah keras... Amek skli ngan suami Insha Allah jgn berhenti berdoa.... Moga Rezeki untuk puan pd masa mendatang aamin

jgn putus asa sis yg pling pntg jgn lupa tawakkal usaha doa semua tu .siapa kita hendak pertikaikan kerja Allah hihi .

Byk2 bersabar sis..sya 7 thn lbh menanti..msh trs berikhtiar & bertawakal..inshaAllah ada rezeki menanti🤗

Sabar ya sis.. InshaAllah bila tiba rezeki nya mesti ada😍 Sabar berdoa dan tawakal

cuba berurut peranakan awak mana tahu rezeki awak . Doa banyak2 😊

In shaa Allah, semoga Allah permudahkan segala urusan sis, Aamiin 🤲

Banyakan Doa Kak.. And klu bole amalkan jus Mamariam... Mesti lekat...

Sama mcm sy. Dah bnyk kali test. InsyaAllah ade rezeki lita nt.....