Pregnant

Hi.. saya dah setahun berkahwin tapi masih tiada rezeki utk hamil.. kawan2 sy yg baru kahwin 2 @ 3 bulan semuanya dah hamil.. kadang2 sy jadi malu dan stress. Saya pon teringin nk pregnant.. boleh bg sy tips mcmne nk cepat lekat? thank u semua..

11 Balas

Sabar dek, saya dah 2tahun lebih ..alhamdulillah berkat sabar Dan tak pernah putus2 berdoa.. Alhamdulillah Allah Kabul kan doa saya, walaupun lambat saya bersyukur sgt sekarang tegah hamil 37minggu