Kaki kerap kebas

Saya dah seminggu lebih kaki kerap sangat kebas even baring waktu tido. Kenapa ea? Ada yg pernah jadi mcm ni? Saya baru nak masuk 9 weeks

1 Balas

lebih baik consult dgn doc, sbab macam sy ada kes skit blkg yg agak teruk dulu, kaki akan kebas, silap haribulan kena operate tulang blkg tp now dah baik sikit, on off je dia dtg. kalau time preg saya tk rasa kebas kaki tp lebih kpd cramp gitu.

2y ago

kalau gitu inshaAllah baik2 je, normal dah kalau cramp2 tu, kalau sakit melampau smpai tk boleh nk bgun jalan tu kena jumpa doc la senang.. sy cramp dr pnggang ke bawah, berdiri lama skit mmg xleh, cpt sakit.