Sampai week berapa ya boleh utk naik flight? Dari subang ke jb? Selamat ke?

Saya dah nak masuk week34 boleh ke lagi nak naik flight ya? Sbb utk drive or naik kereta mcm jauh sangat perjalanan. #pleasehelp

1 Balas

Selamat jer cuma risiko tetap ada.. Sy naik flight masa kandungan 3 bulan.. Dalam hati memang doa banyak² supaya tak jadi apa² yang tak baik.. Tapi dah 34 week biasanya airlines tak benarkan sebab risiko tinggi..

2y ago

Oo ok faham, kena naik kete la cmtu. Tq awk