Minum air gula

Saya dah minum air gula semalam, katanya result akan call kan. Selalu berapa hari ye kk akan call bagitahu result ? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

5 Balas

Sy dapat call dalam masa 2 minggu selepas minum air gula. Lambat betul sebab pregnant sebelum ni dlm masa 3 hari dah call. So kalini ingatkan lepas rupanya sangkut jugak gdm huahua 😂

1y ago

Kena cucuk jari 2 minggu sekali (cek bsp) untuk pantau gula dalam darah. Setiap kali sehari lepas cek bsp kena jumpa doc untuk doc consult sama ada kena on ubat ke, diet ke atau on insulin