Bersama suami

Hi saya dah masuk second trimester. Boleh ke mula bersama suami? Kami pasangan PJJ

4 Balas

Sy pon second trimester and dri awl tahu pregnant tahun lps xpernah bersama..Same2 cuba kawal kawal, Husband pon skrg mengamalkan puasa sunat Nabi Daud,kalau jenis xde masalah xpe je nk bersama tu. Cuma sy dgn husband ttc 10,pernah miscarriage 3 kali sblum ni.. Jdi kali ni mmg jaga betul2.. Doakan kami juga ye

boleh dah klau jenis bukan sllu bleeding. cuma awal2 slow dulu ye

Boleh je Puan. asalkan xganas2. Lama tu suami isteri puasa 🥹

Klu tak ada bleeding boleh je bersama 🥰