Guna pelincir untuk bersama

Hi. Saya dah masuk 32w. Boleh tak kalau bersama guna pelincir? Jenama apa sesuai ya. Sebab kering.😅

3 Balas

sy pula,bila dah 32w ni hilang nafsu nak bersama ngan asben...kdg2 teringin jgk nak bersama tp perut tak selesa,selalu mengeras,terus hilang mood nak bersama🥲

2y ago

tu laa...sy pun lepas bersama mesti perut mengeras,risau terbersalin awal sblm cukup bulan

boleh pakai yg water based. elakkn yg jenis oil or jelly petroleum, berperisa, berbau wangi, yg mengandungi petrokimia, paraben.

Durex..kt gurdian