Baby movement

Saya dah masuk 20minggu 5hari , saya risau/curious baby movement sejenis gerakan yang bagaimana ye, saya ade merasakan gerakan tapi bukanlah gerakan yang orang kata haa tu kaki die pusing tu, haa tu die mengeliat, boleh describe movement baby tu macam mana ye. firstime mother here mohon ibu ibu yang lebih pakar legakan hati ibu yang risau ini

12 Balas

sy preggy ank ke 3 skrg, mnggu 21 tu bru rse gerak. biasa dia aktif tgh mlm. kalo ank 1st n 2nd 16 mnggu tu dh rse.awl pg msti aktif hee. pmbwkan ank lain2 agknyer. its okay sis. kdang baby kcik pn xrse sgt. kalo rse mcm angin2 gerak tu ye lah tu. hee