Baby movement

Saya dah masuk 20minggu 5hari , saya risau/curious baby movement sejenis gerakan yang bagaimana ye, saya ade merasakan gerakan tapi bukanlah gerakan yang orang kata haa tu kaki die pusing tu, haa tu die mengeliat, boleh describe movement baby tu macam mana ye. firstime mother here mohon ibu ibu yang lebih pakar legakan hati ibu yang risau ini

12 Balas

Saya pun tak sure baby gerak atau perut memulas. Not easy to describe 😄. InsyaAllah, baik2 sahaja semuanya

8mo ago

betul tak kisahla ape jenis pergerakan pun kita cuma nakk dia sihatt baik2 je kat dalam tu