Tips penyusuan ibu

Saya dah lama berhenti df dan pam susu sejak baby berumur sebulan atas sebab tertentu. Sejak dari itu, baby hanya minum fm. Baby dah berumur 3 bulan. Boleh tak saya nak df atau pam susu semula? Kalau boleh macam mana caranya? Saya teringin nak bagi baby susu bf semula. #relaktasi #1stimemom #firstbaby #breasfeeding #EPMOM

1 Balas

hurm..jika susu puan dh xde. tp teringin nk menyusukan ank semula..puan blh pergi klnik pakar wanita utk consult dgn doc..mcm sy dlu ada sorg doc pakar tu bgtw sy..jika sy nk susukan ank hngga 2 tahun tiba2 susu kurang atau drop hngga tidak dpt mnyusukan ank..doc kata dkt klnik ada jual pil utk restart balik tuk susu bdn...tp pape pn puan try g jmpe doc pakar n try consult tnye ttg ni...mg dpmudahkan segalanya .aamiin