BETUL KE?

Saya dah la hantu ketam. Terbaca dia cakap tak boleh. Sedihnya #8weeks

BETUL KE?
35 Balas

sy pn hantu ketam ..tmbh2 ketam masak lemak cili api.tnmpk artikel jgk x blh mkn ketam..tpakse tahan jele mkn.demi anak .

Makan la apa pun sis, janji berpada. Real food, nothing to be worried. Kalau nk lebih kepastian, consult dgn doctor. 💜

Saya makan juga masa first trimester tapi x banyak la.., alhamdulillah xda apa2 effect kat baby dan saya..

boleh tp jgn la byk. sekor & 2 ekor boleh je.. #28Dec2020 #IbuRA #23Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Slama mengandung sya dah makan 2x, skrng uk 29w2d.. Apapun berdoa je baby sihat,makan berpada pada.

sy makan je... alhamdulillah ok..tp kalau x berani jangan ye..sbb badan orang x sama..

Boleh je makan tp sis jgn berlebihan.. sekadar melepaskn keinginan, takut kempunan

sy makan je...bnyak kali...siap habis kan semua lagi...😅alhamdulillah xde ape²

Saya makan masa awal pregnant sbb teringin. Alhamdulillah skrg nk masuk 24week.

bru smlm mkn ketam yeke nih boleh cye ke sahih x nih..aduiii rsau daaa