Luahan Rasa

Saya dah kahwin 2 tahun tapi masih belum ade rezeki anak.... Adik sy yg baru kawen pun dah ade anak.... Sedih rasa bila kawan2 cerita pasal anak.... Bulan 5 puasa haritu sy keguguran 8 weeks... Sedih sgt masa tu sbb mmg tnggu saat pregnant...tiba2 Allah nk tarik sekejap je... So bersyukurlah dgn ape yg ade sekarang...rezeki setiap orang lain2... Rindu time pregnant walaupun hanya dpt rasa sekejap... Tlg doakan sy hamil lagi kawan2... Dan sy doakan semua yg ttc akan ade rezeki insyaAllah

31 Balas

Aamiin. InsyaAllah xlama lagi ada rezeki kita. Sy pun macam sis jugak. Ipar kawin setahun lepas sy dh ada anak dah. Sy pun keguguran jugak lepas tunggu 1y6m.

5y ago

Sama la kite... Thanks for sharing hana *hugs