Luka jahitan terbuka

Hi mommies semua,sy nak tnya dkt sini,kalau luka jahitan bersalin terbuka benang boleh bercantum x ? N boleh sembuh x luka tu? Ade x ubt bgi luka tu bercantum or xpedih,dia xlah sakit sgt,cuma bila nak tukar pad tu,kena air tu yg jd sakit,Sy skrg ni tgh pantang hri ke 9. n perlu ke jahit semula n brapa kos kalau dkt hosp swasta,sy trauma dkt hosp gov#firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Nurse ada dtg tak kat rumah cek luka? Sis kena inform dekat nurse pasal ni. Risau takut effect kat sis nnt

rujuk klinik lh.. sbb masih baru lg.. luka x sembuh lg..