Dapat tahu hamil lepas vaksin 1st dose

Saya dah cucuk 1st dose AZ. 5 hari lepas tu baru tahu saya hamil 5 minggu. Ada apa2 effect ke dekat baby? Saye risau. Dan bila kira, untuk 2nd dose nanti saye dah 14 weeks. Boleh proceed kan untuk 2nd dose?#1stimemom

4 Balas

sy check sblm g ppv... 2nd line blur... amik picture show kat doc time consultation time kat ppv... so doc advise tgu lg 2 mgu baru check semula... kalau -ve doc suruh dtg vaksin bila2 ja.. kalau +ve, doc suruh dtg mgu ke16...