Tempat jahit pedih²

Saya dah bersalin hari ke 5 mmg akan rasa tempat jahit tu mengigit + pedih ke ? Tempat jahit takde nanah takde merah . Nak duduk pun kena slow² n sengetkan badan dulu sikit² duduk betul² . Saya tanya kawan n family mereka kata normal sebab isi dengan benang tu nak membaik . Biasa ibu² hari ke berapa pulih tempat jahit tu ? #seriusnanya #firstmom

28 Balas

sy 100 harri baru pulih jahitan. sy xprnh miss dap2 cotton ball dgn minyak kuning. sy beli dkt farmasi. klnik trgnu pun ade bg cuma kt kl je diorg xbg mnyk kuning tu. sy pakai lotion tu cpt je baik jahitan sy.