Gbs akan hilang ke selepas bersalin

Saya dah bersalin czer .. Nak tanya pada ibu2 yg ada gbs semasa mengandung.. gbs akan hilang ke selepas bersalin?

2 Balas

gbs ade je.. cme aktif ngn x.. klu selepas ni ade plan. nk mngndung lg di tahun2 akn dtg.. sis automatik akn doc declare ade gbs . dh xperlu swab2 lh . ni berdasarkn pngalaman sya yg mngndung kli kedua dgn gbs positif.. yg pertama tahun 2018 +ve gbs.. skng preggy yg kedua pn auto +ve wlpn xswab..

1y ago

Maknanya gbs tak kan hilang lah ye selepas bersalin sbb keputihan kuning masih ada selepas berpantang