Pregnant memang rasa badan panas ke?

Saya dah 9weeks,dari awal tahu pregnant sampai sekarang cepat rasa panas lagi2 pagi buta jam 1am-6am macam tu.. normal ke ibu2 semua? #anaksulung #awalkehamilan #First_Baby #advicepls #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Normal je. Sy pun. Tido berpeluh2 😅 skrg bru 6weeks 6day.. bru nampak kantong kecik je. 2weeks lagi repeat. Doakan saya ♥️

3y ago

Oh hehe rasa nak mandi je selalu kan..semoga semua dipermudahkan & baby sihat2 dalam kandungan sis❤️ saya 2weeks lagi scan transvaginal..