Perut kecik

Saya dah 8 bulan, tapi perut kecik ja, walaupun perut kecik tapi rasa tetap sama macam perut ibu hamil 8 bulan sarat dah. Balik kg, semua ingt saya boleh buat kerja cergas bangun duduk bangun duduk. Baru nak labuh bontot dah org suh buat kerja. Sedih rasa. Dengan sakit pinggang sakit celah kangkang. Terpaksa kuatkan diri hmmm. Ada tak yg situasi sama?

3 Balas

Perut kecil ke besar ke kalau dah masuk 6 bulan ke atas tak larat berehat je mommy. Tak perlu paksa diri. Utamakan diri dan anak dulu. Mulut org biasa lah. Kita kawal apa yg kita mampu kawal, selebihnya biar je mommy. 🥰