bersama suami

saya dah 7weeks boleh ke bersama suami ?? .. suami asyikk tanya 🤣🤣

6 Balas

Saya selalu gak tnya pada Doc pakar sakit puan psal hal nie, mmg doc kata tak boleh bersama yea bila 1st trismeter nie. Bnyk kemungkinan boleh terjadi. Better jgnlah. Saya dari anak first lagi doc selalu pesan🤭 try cara lain sis untk layan suami😅 take care sis✌🏻

kalau rahim jenis tak fragile blh je.. jnji ms awl kehamilan ni xbuang dlm ..jika buang dlm ms bersm takut nnti kalau rahim tak kuat blh alami keguguran..sbb ms 1st trismeter

saya pun7 week...sya bersama jee...tpi jgn terlalu kasar

sama mcm suami sy hahaha mjur syeben jnis memahami😂

boleh je. tapi jgn buang dlm seeloknya.. n jgn ganas2

jgn lagi yunk