Confuse ni...

Saya dah 7 Hari lewat period. Semalam check tapi 2nd line teramat samar. Simptom pregnant tu ada. Mengantuk yg amat (Sama mcm 1st pregnancy dulu)..mual², mengidam.. dah 8 tahun sy x pregnant. Baru je nak happy tghari ni keluar darah. Sy X pasti Tu period atau spot shj. Habis Tu yg double line semalam mcm mana? Ke perasaan sy je yg nampak line kedua tu?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Confuse ni...
1 Balas

Boleh jadi 2 line sebab nak period juga. Ramai pernah kene. Kalau mommy was was boleh pergi klinik.