baby kurang gerak..

Saya dah 7 bulan.. baby semakin kurang gerak... macam mana nk buat baby aktif ya?

2 Balas

Try minum air ais n baring tegak. Kalau takncukup 10 gerakan dlm 9 jam pergi hospital

4y ago

Baby sy smpai kul 3 ptg baru 3 kick.. Bila g hsptl lain pulak.. Semua nk keje senang.. Dia ckp baby kecik lg.. Tp sebagai ibu sy msti la risau sbb anak first kan.. Bila kita msk wad ibarat mcm saje2.. Ingt seronok2 nk msk wad.. Kerisauan melanda bila dia x cukup gerak..

Cukup 10 gerakan tak?

4y ago

Oh. Nurse kk bgtau kalau tak cukup 10 terus g hospital. Jgn g klinik😐