Bila patut pergi Klinik Kesihatan ?

Saya dah 5 weeks tapi belum pergi KK lg. Klau pergi KK kena bawak surat nikah ke? Saya baru je menikah tepat sebulan lepas, 5 weeks tu kira dari hari pertama sy period sebelum nikah. Kiranya sy bunting pelamin. Surat nikah sy baru je siap tp kena buat appointment utk ambik, sy dpt appointment dlm bln 6. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

kalau sblm appointment tu smpat ada Surat nikah boleh bawak. kalau xde masa nikah dlu Ada Surat sementara. mcm sy di selangor (sblm covid) mmg buat kad nikah terus

3y ago

jdi nurse tgk kad nikah je