Boleh tak kalau request induce dah 39w

Saya dah 39w tapi tiada tanda lagi nak bersalin cuma baby dah kt bawah. Boleh tak kalau request nk induce.walaupun tiada apa2 masalah#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Boleh cuma tak digalakkan. Saya request induce masa 38w anak pertama. Masatu bukaan dah 4cm. Tak ada apaapa masalah kesihatan/kandungan.

2y ago

Kenapa x digalakkan yer? Sy bakal di induce 22/8 nanti. Tp edd 28/8