Sakit pinggang

Saya dah 39w 3d, takde tanda lagi setakat ni. Tapi dah dua hari ni kenapa ya sakit sangat pinggang belakang ni tuhan saja yang tahu. Sakit dia berpanjangan, sampai tak boleh tidur, berdiri pun tak boleh lama. Lepas bangun tidur hilang sekejap lepas beberapa jam dia datang balik. Sakit nya macam kena pukul kena pijak, kalau waktu period pun saya tak sakit pinggang macam ni 😭 nak buat macam mana ye nak kurangkan, saya jadi takleh buat apa apa bila sakit pinggang sangat ni #firstmom #pleasehelp

7 Balas

itu la tanda nya sis

9mo ago

alamak tu saya tak sure sebab dia depends dengan orang , cuba pegi klinik bagitau nurse dah start sakit nanti dorang akan check sama ada dah ada bukaan atau belum