perut kerap mengeras tapi xsakit..ap yg harus sy buat ..perlu ke hospital ke?

saya dah 37week..perut start mengeras bnyak kali tapi sekjp dn tak sakit..perlu ke hospital ke??shri lebih 5kli tapi sekjap2...normal ke? mohon pnjelasan ibu2 semue....#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

saya lagi pergi klinik tadi baby mengeras main² doc nak tolak ke hospital saya gigih tak nak 🤣 3minggu sebelum tu dah bukaan 3cm .. tadi dah sakit ya amat sampai jalan papah dinding 🥲

Dlm masa 10 mnit, jika kerap boleh terus pergi hospital.. Itu salah satu tnda bersalin 😁😁😁