takut overdue

saya dah 37 minggu , tapi masih belum ada tanda tanda nak bersalin 😅 risau teroverdue , ibu ibu ada tak cara macam mana tak nak teroverdue ? 🤣 tapi kerap kerap sakit dekat miss V and kalau berjalan pun kadang sakit bahagian belakang 😂 mohon bantuan ibu ibu semua ❤️#bantusharing #firstbaby #1stimemom

4 Balas

kerapkan berjalan ye mommy. Alhamdulillah Saya 2 2 anak tarikh due date mereka. Tak lewat, Tak juga awal. Selalu bercakap dengan baby(permudahkan urusan Ibu untuk lahirkan awal secara normal) ayat Selalu cakap kat anak waktu dalam perut hihi

3y ago

terima kasih infomasih nya syafafwaty hasan

saya da masuk 38 minggu,duedate saya 16.06.2021

amalkan duduk silah dan temukan diantara dua kaki

3y ago

sy pn nk msuk 38minggu....sme jgk...blom ad tnde2 nk bsalin....hihih.....due sy 18.6.......

masih bersalin lagi,duedate wak bila