rasa air mengalir

saya dah 36w, petang tadi duk cuci toilet then malamni rasa mcm ada cecair keluar. check panty liner ada basah2 air clear bukan keputihan berlendir. air ketuban leaking ke tu?

2 Balas

Berbau tak sis.. klu jernih dan xde bau tu air ketuban.. dan cair mcm air biasa je.. klu keputihan tu ada bau dan kental..

7mo ago

Klu ketuban dia tak stop mengalir sis dan banyak

klu ketuban dia meleleh non stop. atau cuba pkai pad dan pantau. klu dlm sejam xbasah means keputihan saja