Baby aktif dan rasa ngilu

Saya dah 35 minggu 5 hari... baby aktif sangat sampai rasa ngilu dekat bawah perut, kadang sampai nangis... normal ke? nurse kate kalau tak tahan terus g hospital... tapi takot plak nak serah diri... sebab takot apa yang saya rasa ni normal je sebenarnya ? #baby first

2 Balas

Kalau sis btul2 tak tahan and sakitnya lama berterusan, baru sis g hospital. Normal je sakit2 tu tp kalau rasa tak sedap tu check je lah utk keselamatan.

Biasa sbb kedudukan kepala bby di bwa