cubabagisayasatupendapat??

Saya dah 34week , tp kenapa sakit dibahagian bawah ya klau berjalan ke , atau bngun tidurr , ada yang sama jugak dengan saya ke ?

23 Balas

Sama saya 38w now, rasa since masuk 36w haritu. Skt Ngilu², mnarik² dkt bawah ni esp kelengkang n tgh² / tmpat baby keluar.. Tny nurse, dia kata normal sb baby dh kt bawah.. Dia gerak²/tgh nk turun lagi bawah.. Itu bukan tanda² bersalin. 😅 Bukan tanda bersalin cmtu pn dh tak tahan sakit. Cmne la actual contraction nnt. Now, nervous tgu hari nak bersalin.. Tgu apa tanda bersalin yg bakal saya rasa.. Insyallah doakan sy & semua mummy yg baca ni dipermudahkan bersalin❤️

Sy pun 34week...sama lh...kdang takot nk tukar2 posisi tdor ..BBY aktif mcm biasa je...klau jln trasa mcm mcucuk2 sakitnye...3org ank x pulak rasa mcm nie...nie ank ke4 lain mcm lak sakitnye...nk p jln2 pun rasa dh x larat.

Tengah alami huhu nk bagun dari tidur nk alih posisi pn sakit sgt.kalau dduk bawah kt lantai time nk bangun bjln rasa x nak angkat kaki sakit dia tuu😣😣😣

Sy br 23 week dah mula sakit sebelum nie tak pernah..ini melarat...kalau tidur mengiring sebelah kiri pun tak boleh ...berat kaki so i baring sebelah kanan

normal sis..sy pun dh 34w bby dh start masuk laluan dari 28w lagi...klau berjalan kene slow² je..dh x boleh nak laju² 🤭🤭🤭

Saya dari 34 weeks sampai 39w5d cam tu... Skrg pun xleh jalan...sakit sgt.. Tapi takde symptoms lg

Saya pn sama sis..mula2 nk bangun brjln tu..sakit ya amatt..klu tido pastu nk pusing pn sakit..

Sy pon asik sakit je diri jaalan skt gile. Pgi scan takde pape pon. Tahla sy pon taktau nape

Same jgk..normal tu..sakit sbb abdomen nk mngembang nk bg ruang utk baby dlm perut.

Sama sis.. Seminggu dlm 4 hari bgn tidur sakit bhgian bawah