Sembelit teruk

Saya dah 3 bulan bersalin masih sembelit terukk macam mana nii 🥲 Kadang tu dalam tandas lamaa sangattt. Kesian dekat baby bila menangis kita tak boleh nak buat apa sebab tengah berjuang keluarkan emas 🥹

3 Balas

Mommy cuba beli lactulose dekat Farmasi utk lembutkan najis tu atau makan betik sebiji atau boleh cuba probiotics Entrogermina dekat farmasi. Semoga hilang sembelit tu

Boleh jumpa doctor dapatkan ubat. Tapi confirm ke sembelit? Sebab biasa kalau baby fully BF tu tak berak Setiap hari.

Mkn ubat lembut najis tu sis