sakit kepala boleh makan ubat ke

saya dah 3-4 hari sakit kepala sangat. macam nak pecah! makan pun asyik muntah. saya 10weeks. boleh ke telan panadol actifast tu atau apa2 ubat lain? tolong bantu saya 😭 #firstbaby

2 Balas

Saya pun pening pening rasa berdenyut sekarang ni, hamil 6 minggu. Tapi doktor kata kalau pening sangat, panadol tu boleh telan, ubat selain panadol better jangan. Tu yang doktor inform kat saya haritu. Tapi ada juga ubat yang sesuai untuk preggy makan, macam veloxin. Veloxin sesuai juga untuk ibu hamil makan.

3y ago

baik awk. tq ya