VITAMIN CERGAS

Hi . Saya dah 2nd trimester baru okay dari mabuk teruk, sekarang tak mabuk dah tapi rasa malas gila2. Tengok apa2 kerja dalam rumah terus saya rasa malas gila nak buat. Badan jadi lembik dan tak bertenaga. Ada tak mommy2 ambil apa2 vitamin/supplement untuk cergas kan badan? Boleh share? Saya taknak badan lembik mcm ni sy nak aktif #ingintahu #bantujawab

1 Balas

saya tak ambil apa² vitamin atau supplement tambahan. kena paksa diri juga utk kekal aktif