Sakit mcm period pain 38+1, kenapa kerap rasa mcm period pain ya? Sblm ni rasa mcm brixton hick je

1 Balas

boleh record kekerapan sakit tu. kalau makin kerap mcm 10-5 minit sekali,sakit perut bawa ke pinggang dan berulang²,sila dtg ke hosp. tak perlu tunggu tanda air atau darah keluar. kalau blm ada bukaan biasanya tak kena warded juga.

12mo ago

sis bole ke hosp. takut dah ada bukaan. kadang proses bersalin tak sama. sis kena lebih alert,lebih² lg ni first baby. kalau sy tiada tanda keluar,tp contraction kerap ja. dtg hosp tau2 dah ada bukaan,masa tu juga bersalin