26 weeks tapi

Saya dah 26weeks, haritu kuat rasa baby kicking tapi tiga empat hari ni dia mcm tak berapa kuat, gerak tu gerak kadang tak perasan, bila check perut nampak beralung. Normal ke? Ada tak macam saya? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

10 Balas

saya pulak terbalik 😂 dah 27w tk prnah pon nmpak beralun kt perut. rasa mcm geli² je. tu pon kkdg je kuat, kkdg kompius dh dia ok ke tk. eh bby ni suka buat mami dia risau 😂

9mo ago

Kulit perut awak tebal ke sis? Bese pergi scan ok je kan awak