Perut rasa keras

Saya dah 17 minggu.. normal ke kadang perut rasa keras? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

normal, tapi kalau keras beserta sakit pinggang or anything yg kerap. Inform nurse yaa or g cek doc. Kita xtau kan apa jadi bby dkt dlm😊 selalu perut keras rasa bila da 28w> ke ats mcm tu.

Saya baru masuk 15w. Lately rase keras at certain place sbb tu adalah baby. Mungkin sbb sy kurus & perut tak tebal so boleh rasa baby tu di mana bila baring & waktu tak mkn byk.