Cara naikkan bacaan HB

Saya dah 16 weeks baru buka buku pink. Doctor check HB 11.3 je terlalu rendah. Kena appointment 2 minggu sekali sebab nak monitor HB. Mommies ada tips tak macam mana nak naikkan bacaan HB? 🤧🤧

2 Balas

Cara makan ubat kena betul. Ada gap masa. Mkn bayam, hati ayam, kerang, kismis, kurma, jambu batu, ikan, daging, sayuran hijau Byk je lg Kena mkn lebih sikit. Ulam pun bagus

1. cara makan ubat betul tak? (time perut kosong) 2. Cuba makan bayam, kerang, jambu Batu, delima. 3. elakkan caffeine