Vaksin untuk ibu mengandung

Saya da masuk 39week , nak tanya bole k amek vaksin? Ad effect ape2 x dekat baby nanti? Saya dapat vaksin melalui pikas, dapat tarikh plk selang sehari tarikh sy kne serah diri😥 tarikh vaksin 21/8 due 22/8. . #pleasehelp #pregnancy #advicepls

2 Balas

sy 35w 3d bru je ambil vaksin td..dose ke 2 inshaallah 38w..klau sempat ambil ambil je..tp klau dh brsalin dlm pantang nnti boleh je ambil..

sye dh ambik vaksin masa kandungan 26week ..alhamdulillah xde apa2 komplikasi ..fikir yg baik2 sahaja insyaallah xde pape