LEWAT PERIOD

saya da lewat period 16 hari. last period 3/5/2021. da 2 kali cek upt masa minggu ke4 dan minggu ke6. still negatif. tpi arini 16.06.2021 tngah hari tdi prut sakit sngt². mnyucuk². bawah tu mcm kena tarik². tpi sakit tu x lama. saya bawa brehat. tdur. n sakit tu hilang. bila ke tndas ada drah kluar. tpi sikit. colour coklot² skit. cmpur drah skit. n cek balik mlm tdi x da drah sda. doakn rzeki saya dpt zuriat.

1 Balas

hi sis.. ada update da ke?

3y ago

hai sis, apa kabar?? bole saya minta no hp sis,. nak tnya something psal pregnant