Pergerakan bby normal macam mana ya..

Saya da 35mggu ..biasa mlm je bby aktif..tapi semlm macam kurang gerak..try minum air sjuk ,baring mengiring dia gerak tapi tak aktif sngat..gerak macam geliat je..macam mana nak tahu bby normal ke tak,kalau kiraan pergerakan tu cukup 10 kli untuk shari.#bantusharing

1 Balas

sis boleh cuba guna kick counter di app ni untuk pantau. tapi kalau sis rasa tak sedap hati, mungkin boleh pergi doktor. kadang-kadang ada komplikasi macam infection atau umbilical cord cekik leher bayi. risau sikit. kalau kurang sangat pergerakan, mungkin elok pergi check to be safe. harap semua okay! ♥