Anak tak nak menyusu

Saya cuma nk ckp saya stress sbb anak susah sgt nk menyusu...start dari umur 3bulan smpi la skrg 5bulan.kejap lg nk msuk 6.. badan pun makin kurus dh... Sampai tahap hilang sabar dh ni...#firstmom #firstbaby

6 Balas

ikut demand baby sis. if baby taknak susu tapi tak merengek lapar, takpe. masa checkup berat ada naik tak? berapa lama anak awak gap susu? anak saya dulu paling lama 6jam tak susu. tengok berak dan kencing dia. ada berak tak minimum sehari sekali. jap lgi nak masuk 6bulan kan. nanti da genap 6bulan perkenalkan makanan insyaa Allah naik balik badan dia. sabar ya mummy 🥰