Confused saya pregnant ke tidak

Hi, saya confused sama ada saya pregnant atau tidak. Period tak datang dah 10 hari, masa hari pertama upt di office it shows fine line +ve, lepastu saya excited nak tunjuk kat suami malam tu bila buat upt -ve pulak. Ada siapa2 experience macam ni ke? Saya confused sama ada saya pregnant atau tidak #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

Saya baru je keluar period pada harini !! Sedih tapi takpe insyaAllah ada rezeki saya untuk mempunyai zuriat. Aamiin

terlalu samar ke sis line tu. cuba check urine awal pagi pula.

boleh tengok gambar pertama upt y +ve tu? samar ke terang sis

Buat UPT pada urine pertama selepas bangun tidur