Help!!!!!! So confusing

Saya confuse sangat. K ceritanya camni tengahari tadi saya ada spotting. Semalam saya ada bersama suami. Then tadi terdetik nak check opk. Memang terang benderang. Persoalannya saya patut bersama suami lagi atau tak sebab saya ada baca kalau dah spotting elakkan bersama sebab takut ganggu proses penempelan. Macammana ehhhh #pleasehelp #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

Help!!!!!! So confusing
8 Balas

sperm boleh tahan 3-5 hari awak. jadi kalau xBD dh pon xpe

12mo ago

Xsilap sy sperm akan tahan dlm tubuh wanita selama 3 hari je.. tu pun kalau sperm yg kuat..