Hai mummy 37week today... Help me

Saya chek apps kontraksi.... Perut asyik mengeras malam ni....ada jgk rasa sakit pinggan kadang²... Lepas tu rasa nak terkencing.....xda keluar darah atau apa... Harini sy cukup 37week... Ni baby first sy... Sy xreti nak beza...perlu ke sy ke hospital?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

Hai mummy  37week today... Help me
1 Balas

Ya perlu kalau ibu rasa sangsi. Pergi je, kalau doktor kata takde apa-apa then balik. It’s okay, better check sebab kita tak tahu apa yg jadi kat dalam. Macam sy, sakit perut nak buang air, tapi kerap. Sy takde tanda bleeding atau pecah ketuban. Sakit start 12 pagi, 5 pagi pergi hospital dah 4cm. Pukul 11 pagi sy bersalin 😅

3y ago

Hehehe sy baru perasan date tu. tahniahh! ❤️