pregnant atau period?

saya buat upt test 22hb haritu.. naik 2line.. kalau kira2 kandungan usia 8weeks.. tiba2 esoknya kluar spotting.. sampai ke harini masih ada.. ada yg pernah mengalami?

pregnant atau period?
2 Balas

2 line tu positif pregnant. Spotting tu salah satu tanda kehamilan. Tp klu spotting makin teruk smpi bleeding, di khuatiri threatened miscarriage and ada risiko keguguran. Seeloknya buat scan awal di mana2 klinik swasta

2y ago

baik.. kejap lg sy ke klinik.. terima kasih sis..

lepas spotting tu ada check upt semula tak ? any bleeding or spotting time pregnant, kena terus ke hospital kecemasan

2y ago

boleh, nanti jawab je tak buka buku lagi sebab kandungan masih awal . dulu saya terus ke emergency walaupun tak ada buku. kalau doctor tanya mana tahu mengandung, tunjuk je gambar double line ni