Pregnant ke tak

Hi, saya haritu delay period 4hari then check double line but kabur lepas esoknya tiba2 kekuar darah warna coklat dan ke esoknya kekuar darah mcm period. Saya fikir mungkin sbb hormon sbb tu late period siap berurut lagi malam tu, Then harini demam tak sedap badan. Cuba jela check upt. Tiba2 double but kabur juga. Pregnant ke tu? Keliru la atau sbb hormon? #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Jgn mcm sy sis..delay period 8hari da. Sy tggu line betul2 clear xsempat pegi klinik utk sahkan preg ke tak. lpastu pendarahan mcm period. Sakit teruk jgk la.. Period hari ke 3 terkeluar mcm seketul kantung.. Allahuu.. Sy pun xpasti tp firasat mcm gugur. Esok baru nak g cek klinik. doakan sy dikurniakan zuriat 😢

2y ago

Saya pun ada keluar juga kecik mcmni. Gugur ke ni? Sy pun tak pasti. Sy siap berurut lagi.

Saya rasa better pegi clinic untuk pastikan. Takut pregnant tapi rahim tak kuat ke atleast dr boleh bagi ubat kuatkan rahim. Take care ya!

2y ago

Tu lah, was2 nk pergi sbb takut bukan pregnant kan. Tu tanya tu kut ada org pengalaman mcm sy