Saya sah hamil

Saya buat upt check positive tapi boleh ke buka buku lambat2 terasa malas nak ke klinik, sbab covid19, dan pembawakan budak ?? Sy anggar bru 5 week sy hamil 🥰🤰

1 Balas

nak xnk kena pgi klinik jugak xkira swasta atau gov. lgpon nnti sis akan gembira dpt tgk bby.. Sy dok hitung hri je nk pgi klinik. nnti dpt scan

3y ago

ohh mmg gembira dan ini baby ke3 saya cadang bulan depan baru ke klinik dan saya dah makan suplemen kandungan dan susu anmum cuma kemalasan buat buku 😅