Kantung kosong

Saya buat scan masa 6m4h dah ada kantung tapi kosong, Skrg dah 8m5h, saya nak repeat scan tapi saya takut. Setakat ni tak pernah ada bleeding & sakit senggugut yang kuat. Ada tak yang macam saya?

6 Balas

Xpe dik awl lgi awk nk chek biasa 8minggu ke ats insyaallah timbul lah janin tu sy pernah chek se awal 8minggu4hari sbb kata nya 8minggu dah boleh nmpk tp sy chek still kosong jgk .. and then sy risau gile … katanye doktr klnik swsta ckp mungkin rahim tbal xnmpk lgi so sy biar kan aje sehingga lah buku pink sy dah siap pd hari 8/10 nk chek perut alhamdulilah sy dah nmpk bayi heartbeat dh pd 9minggu5hari syukur sgt wktu tu hehe .. next pulak 5/11 pulak 😊 sy doakan semoga Awk bersabar berdoa byk2 gosok perut tu mtk nge Allah semoga baik2 saje yee 🤲🏻

sy pn sama sis, 6w2d scan just kantung shj,tu pn kna scan tvs bru nmpk, 8w2d alhamdulillah dh nmpk janin dgn heart beat ❤️, InsyaAllah sis doa bnyk²bby sis mbesar dgn baik ye, sy ada history 3x ggur, ada rsa fobia pregnant lg. tp doc ckp slgi xde tanda² keguguran InsyaAllah xde apa yg prlu dirisaukn.stres sgt pn xbaik utk bby

normal tu sis .. sbb awal lagi .. pergi je cek sis insyaallah ad rezeki tu..biasa 8 mggu dah nmpak dah .. tpi sblum scan tu make sure jgn kencing dlu sbb mudahkan doc nk scan & lgi nmpk jelas kantung baby

sy scan 8w minggu lepas kantung kosong jgk..repeat scan minggu depan..moga yg baik2 je untuk kite ..Aamin..

xperlu overthink. pergi je scan ok. sy scan 6w nmpk kantung saja. 9w scan nmpk dh janin dan kelip2.

saya scan 8w nampak kantong je . lepas tu smlm 11w2d nampak semua😍