Hi mums i'm new here.

Saya buat pregnancy test and a little bit confused with the result. Is this positive or negative?

Hi mums i'm new here.
84 Balas

Positive ... But if you nk nmpk line tu clear try check after 2days in the morning ... Sbb morning HCG dlm air kencing agak tinggi ...

In shaa Allah positive sbb sy dlu pn 1st day suppose period gedik nk wt test..blurr mcm ni...alhamdulillah skarang dh 27weeks dh.

It's positive.. Tunggu beberapa hari lagi, cek balik. Garis tu akn lebih terang 😊 sy punya pun Mcm tu last week. Congrats dear

5y ago

Okay sis noted, nnti beberapa hari akn try test lg. Thanks ye 😄

Congrats, sy pun aritu samar2, after 10 days, check balik doc ckp dah 5w 3d..alhamdulillah, jaga elok2 ye.. ❤️

Positive.. Nk lg tepat try guna air kencing waktu pgi mse 1st bangun tido... trus cek. Yg tu slalunya akn nmpk clear line tu.

5y ago

Okay noted sis. Terima kasih nnti sy try 😁

Positive. Tahniah! Better pergi klinik untuk test lagi sebab nanti nak guna result scan untuk bukak buku mengandung kat kk

5y ago

Okay noted. Terima kasih sis. InshaAllah nnti akn pergi check klinik 😍

Sama mcm akk saya..samar2 mcm tu..then try scan kt klinik tngok betul prgnn. Anak kembar

Positive dear.. Boleh ikut saranan yg lain utk test waktu pagi. Better wait another 2-3 days for better result 😉

5y ago

Okayy noted. Thanks ye 🙆

Sama mcm saya.. 😊 klu mcm ni baru dlm 5 minggu.. jaga diri ya sis.

positif tp mungkin around 2weeks pregnancy tu yg kabur.. inshaaAllah mkin terang.. congrats

5y ago

Okayy noted. Thanks a lot ❤